Over Herdenkingswinkel 

Herdenkingswinkel is ontstaan na jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Wij werken samen met de beste leveranciers en zelfstandige uitvaartondernemers. Hierbij streven we er naar u een groot assortiment van de hoogste kwaliteit aan te bieden. 

Op onze webshop vindt u de mooiste urnen, assieraden, sieraden met vingerafdruk en gedenkartikelen om uw dierbare te herinneren. 

Herdenkingswinkel.nl is 24 uur per dag online te bezoeken. Wilt u een product in het echt bekijken of vergelijken? In sommige gevallen is dit mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

klantenservice

 

Daan van den Brand

Beheerder / e-commerce

klantenservice

 

Tom Mijland

Eigenaar

Neem contact met ons op 

Voor vragen, advies en ondersteuning kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. 

De meest voorkomende vragen zijn opgenomen in de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden uw vraag graag voor u. 

E-mail: info@herdenkingswinkel.nl

Telefoon: 085 047 7707

We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Ook zijn we met regelmaat via de chat bereikbaar. Wanneer dit het geval is is het chaticoontje zichtbaar. Deze kunt u rechtsonder op uw scherm vinden. U kunt uw vraag ook stellen door middel van het invullen van onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

KVK-nummer: 64896757

BTW-nummer: NL046510503B01

klantenservice

Sint Jorisplein 1A

5481 AS  Schijndel

Het contactformulier is tijdelijk niet beschikbaar. U kunt contact opnemen door een email te sturen naar info@herdenkingswinkel.nl.