Resultaat 1–36 van de 206 resultaten wordt getoond

Vanaf  134,00
Vanaf  124,00

Zilveren ashangers

Bent u een dierbare verloren, is deze persoon gecremeerd en weet u niet goed wat u met de as moet doen. Dan kunt u overwegen om een zilveren ashanger te dragen. Met een ashanger van zilver heeft u een mooie herinnering aan de verloren dierbare. Hiermee heeft u het gevoel dat deze toch nog dicht bij u is. In zilveren ashangers kunt u een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare bewaren. Aan de hanger ziet u vaak niet dat er as in is verwerkt. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreide collectie ashangers van zilver.

Zilveren hanger met as

De zilveren ashangers van Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt. Ze worden vervaardigd uit 925 Sterling Zilver. De zilveren ashangers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en afwerkingen. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afwerking zilveren ashanger

Vaak kan een zilveren ashanger naar keuze mat of glanzend worden afgewerkt. Indien dit mogelijk is staat de keuze bij het product aangegeven. De zilveren sieraden die geleverd worden met gerhodineerd zilver kunnen alleen glanzend worden afgewerkt.

Ketting bij zilveren ashanger

In de meeste gevallen wordt een zilveren ashanger geleverd exclusief ketting. Kettingen zijn los te verkrijgen bij kettingen. Een aantal hangers worden geleverd inclusief ketting. Meestal zit de hanger dan vast aan de ketting.