Toont alle 14 resultaten

Biologische urnen

Biologische producten zijn iets van de laatste tijd, mensen hechten daar steeds meer waarde aan. Ook na het overlijden kan er door middel van bio-urnen op een biologische en milieuvriendelijke manier afscheid worden genomen van de verloren dierbare.

De meeste biologische urnen zijn in de grond te plaatsen, deze nemen in de verloop van tijd af en worden één met de natuur. Deze urnen vind u in de categorie bio-urnen.

Gemaakt voor plaatsing buiten

Deze urnen worden gemaakt om buiten te plaatsen. Dit kan zijn onder de grond of in de zee. Voor deze 2 opties bieden we ook verschillende urnen aan, zogenaamde zandurnen en zee-urnen. Ook zijn de urnen natuurlijk binnen te plaatsen, dit raden wij echter sterk af. Wanneer een van de biologische urnen in aanraking komt met water wordt het proces al in werking gezet en zal de urn na een lange tijd vergaan.

Hoeveelheid as

Er zijn urnen in veel verschillende maten en met een verschillende inhoud. Wanneer u alle as van uw dierbare in één urn wilt bewaren heeft u er een nodig met een inhoud van ongeveer 3,5 liter. De inhoud van staat bij de urnen vermeld. Voor meer informatie over as klik hier.

Op onze site zijn de biologische urnen verdeeld in 1 groep met de volgende inhoud:

Grote bio-urnen (meer dan 2,5 liter)

Verschillende vormen en soorten

Zoals hierboven vermeld zijn er verschillende soorten urnen voor zowel in het zand als in het water. Beide zijn beschikbaar in een bolvorm, de vorm van een envelop en natuurlijk ook in de vorm van een klassieke urn met een inhoud vanaf 2,5 liter.