Toont alle 31 resultaten

Bedels met as

Bij Herdenkingswinkel vindt u een hoop verschillende soorten bedels met as. Door middel van deze bedels kunt u een symbolische hoeveelheid as van uw verloren dierbare dicht bij u bewaren. Alle bedels zijn geschikt voor de bekende “Pandora” armbanden of spangarmbanden. Als u deze niet bezit kunt u deze bestellen onder armbanden (voor beads). De bedels met as kunnen worden vervaardigd uit zilver of glas.

Askamer

Alle bedels in deze categorie beschikken over een askamer waar de as in wordt verwerkt. De sieraden hebben een open of gesloten askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar en bij een gesloten askamer is de as niet zichtbaar.

Verwerken van as

Bij iedere bedel met as staat vermeld of deze zelf te vullen is. Indien u de bedel met as zelf kunt vullen, beschikt de bedel over een schroefdopje. In de andere gevallen wordt de as verwerkt tijdens het vervaardigen van de bedel met as.

Nadat u een bedel zonder schroefdopje heeft besteld ontvangt u informatie over het aanleveren van de as. Hierbij zullen wij aangeven hoeveel as er nodig is en waar u dit naartoe kunt sturen. Wij begrijpen het als u de as liever niet per post verstuurt. Het is vaak ook mogelijk de as te komen brengen.

Vullen van een bedel

Heeft u een bedel met schroefdopje besteld en wilt u dit sieraad door ons laten vullen? Neem dan na uw bestelling contact met ons op