Toont alle 19 resultaten

Uitverkocht

Kwaliteit ashangers

Bij Herdenkingswinkel vindt u een hoop verschillende soorten ashangers. Deze worden vervaardigd uit zilver, goud of edelstaal. Ook heeft herdenkingswinkel in haar assoriment een speciale lijn hangers genaamd Treasure ashangers.  Door middel van deze ashangers kunt u een symbolische hoeveelheid as van uw verloren dierbare dicht bij u bewaren. De hangers zijn geschikt voor alle soorten kettingen, let wel op de dikte van de ketting zodat de hanger aan deze kan worden gehangen. Als u deze niet bezit kunt u deze bestellen onder armbanden (voor beads)Deze lijn van Treasure staat bekend om haar mooie uitstraling en hoge kwaliteit.

Mooie vorm en uitstraling

Deze ashangers hebben een mooie vorm, door het toevoegen van bekende kleuren als blauw en roze hebben ze een leuke uitstraling. Ze worden gemaakt in verschillende vormen. Een leuke toevoeging aan deze lijn is dat ze zijn te combineren met onze premium urnen. Veel hangers zijn verkrijgbaar in dezelfde vorm als een van deze urnen.

Verwerken van as

Bij iedere ashanger staat vermeld of deze zelf te vullen is. Indien u de hanger met as zelf kunt vullen, beschikt de hanger over een schroefdopje. Bij de kwaliteit asbedels van Treasure is aan elk sieraad een schroefdopje toegevoegd. U hoeft bij deze dus sieraden dus geen as op te sturen. 

Vullen van een hanger

Heeft u een hanger met schroefdopje besteld en wilt u dit sieraad door ons laten vullen? Neem dan na uw bestelling contact met ons op