Resultaat 1–36 van de 112 resultaten wordt getoond

Uitverkocht
Uitverkocht
 179,00
Uitverkocht

Assieraden dieren

Steeds meer mensen willen graag een waardig afscheid nemen van dieren die hun dierbaar zijn geweest. Voor veel mensen is het namelijk even zwaar om een persoon te verliezen als een dier. Dit komt door de prachtige band die mens en dier kunnen hebben.

Wilt u een tastbare herinnering dicht bij u dragen? In een assieraad kan een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare worden bewaard. Vaak ziet u niet aan het sieraad dat er as in is verwerkt. Herdenkingswinkel.nl heeft een uitgebreide collectie assieraden dieren. Daarnaast vindt u bij Herdenkingswinkel veel andere producten om een dierbare te herinneren.

Sieraden met as

De meeste assieraden van Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt. In het uitgebreide assortiment vindt u onder andere ringen, armbanden, hangers en beads. Vrijwel alle sieraden zijn verkrijgbaar in het zilver. Een aantal daarvan zijn ook beschikbaar in goud en/of edelstaal. 

Askamer

Alle assieraden beschikken over een askamer waar de as in wordt verwerkt. De sieraden hebben een open of gesloten askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar en bij een gesloten askamer is de as niet zichtbaar. Soms zijn sieraden met een gesloten askamer zelf te vullen door middel van een schroefdopje. Ook zijn sieraden met een open askamer regelmatig verkrijgbaar met een gesloten askamer en andersom, dit staat aangegeven bij het product. U kunt onderstaand op één van de opties klikken om te filteren op de verschillende askamers:

Schroefdopje (zelf te vullen)
Gesloten askamer
Open askamer

Verwerken van as

Bij ieder assieraad staat vermeld of deze zelf te vullen is. Indien u het sieraad zelf kunt vullen, beschikt het sieraad over een schroefdopje. In de andere gevallen wordt de as verwerkt tijdens het vervaardigen van het assieraad.

Nadat u een sieraad zonder schroefdopje heeft besteld ontvangt u informatie over het aanleveren van de as. Hierbij zullen wij aangeven hoeveel as er nodig is en waar u dit naartoe kunt sturen. Wij begrijpen het als u de as liever niet per post verstuurt. Het is vaak ook mogelijk de as te komen brengen.

Vullen van een sieraad

Heeft u een assieraad met schroefdopje besteld en wilt u dit sieraad door ons laten vullen? Neem dan voor of na uw bestelling contact met ons op.