Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Gouden ringen met vingerafdruk

Bent u op zoek naar een persoonlijke herinnering? Door het verwerken van een vingerafdruk heeft u een mooi en uniek sieraad. Op Herdenkingswinkel vindt u een uitgebreide collectie vingerafdruk sieraden. Daarnaast vindt u op Herdenkingswinkel veel andere producten om een dierbare mee te herinneren.

Sieraden

De vingerafdruk sieraden op Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt en gepersonaliseerd met de afdruk van uw dierbare. In het uitgebreide assortiment vindt u onder andere ringen, armbanden, hangers en beads. Vrijwel alle sieraden zijn verkrijgbaar in het zilver. Een aantal daarvan zijn ook beschikbaar in goud en/of edelstaal. Tevens vindt u op Herdenkingswinkel een collectie leren armbanden.

Vingerafdruk

Voor het maken van de sieraden hebben wij een vingerafdruk nodig. De vingerafdruk kunt u op verschillende manieren bij ons aanleveren. Als u de vingerafdruk digitaal heeft kunt u deze uploaden tijdens het bestellen van de ring. Indien er geen vingerafdruk is geüpload ontvangt u nadat u de ring heeft besteld informatie over het aanleveren van de afdruk. Dit kan digitaal of per post onder vermelding van het ordernummer. Wilt u nog een vingerafdruk afnemen dan kunt u bij ons gratis een setje bestellen, klik dan hier.

Eigen sieraad

Heeft u een eigen sieraad waar u een vingerafdruk in wil laten graveren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.