Sieraden met vingerafdruk

Bent u op zoek naar een persoonlijke herinnering? De vingerafdruk van een mens is kenmerkend voor de persoon en 100% uniek. Door het verwerken van een vingerafdruk in een sieraad heeft u een mooi en persoonlijk gedenkartikel. Bij Herdenkingswinkel vindt u een uitgebreide collectie vingerafdruk sieraden.

Verschillende sieraden met vingerafdruk

De vingerafdruk sieraden op Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt en gepersonaliseerd met de afdruk van uw dierbare. In het uitgebreide assortiment vindt u onder andere ringen, armbanden, hangers en bedels. Vrijwel alle sieraden zijn verkrijgbaar in het zilver. Een aantal daarvan worden vervaardigd uit goud, edelstaal of van glas. Tevens vindt u op Herdenkingswinkel een collectie leren armbanden met vingerafdruk.

Vingerafdruk aanleveren

Voor het maken van de sieraden hebben wij een vingerafdruk nodig. De vingerafdruk kunt u op verschillende manieren bij ons aanleveren. Als u de vingerafdruk digitaal heeft kunt u deze uploaden tijdens het bestellen van het sieraad. Indien er geen vingerafdruk is geüpload ontvangt u nadat u het sieraad heeft besteld informatie over het aanleveren van de afdruk. Dit kan digitaal of per post onder vermelding van het ordernummer. Wilt u nog een vingerafdruk afnemen dan kunt u bij ons gratis een setje bestellen, klik dan hier.

Eigen sieraad laten graveren

Heeft u een eigen sieraad waar u een vingerafdruk in wil laten graveren? Dat kunnen wij voor u regelen, neem hiervoor contact met ons op.