Resultaat 1–36 van de 46 resultaten wordt getoond

Honden urnen

Steeds meer mensen willen graag waardig afscheid nemen van hun hond die hun dierbaar is geweest. Herdenkingswinkel heeft verschillende urnen voor het bewaren van de as van uw dierbare hond. Op deze manier kunt u uw trouwe hond voor altijd dicht in de buurt houden. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreid assortiment urnen voor honden.

Kwaliteit

De meeste urnen worden van messing en andere hoogwaardige materialen gemaakt. Daarnaast zijn de meeste urnen voorzien van een GlossCoat; dit is een dunne laag die de urn beschermt en de urn een mooie glans geeft.

U kunt ook kiezen voor een urn die 100% biologisch afbreekbaar is, zodat u de urn in de grond kunt plaatsen.

Hoeveelheid as

Er zijn urnen voor honden in veel verschillende maten en met een verschillende inhoud. U kunt ervoor kiezen om de as van uw hond in één urn te bewaren, maar u kunt de as ook verdelen over meerdere (kleine) urnen, waardoor bijvoorbeeld meerdere mensen een beetje as van de hond kunnen bewaren. De precieze inhoud staat bij de urnen vermeld.

Vormen

U kunt ervoor kiezen om de as van uw hond te bewaren in een urn waar hondenpootjes of een hondenbot op staat. Aan deze urnen is duidelijk te zien dat de as bij uw hond hoort. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een urn waarbij niet meteen de associatie met uw hond wordt gelegd. Hierdoor lijkt het alsof u een kunstobject in uw kamer heeft staan en weet niemand van de inhoud of betekenis.