Resultaat 1–36 van de 40 resultaten wordt getoond

Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht
Uitverkocht

Treasure premium

Deze lijn assieraden wordt gezien als de lijn met de mooiste en meest kwalitatieve uitstraling. De sieraden worden gemaakt door hetzelfde bedrijf die onze premium lijn urnen maakt. De inspiratie wordt dan ook gehaald uit de zogenaamde “LoveUrns”. Het mooie hiervan is dat verschillende premium urnen te matchen zijn met assieraden van Treasure.

Deze sieraden worden allemaal vervaardigd uit 926 sterling zilver. Dit betekent dat de sieraden voor 92,5% uit zilver bestaan. De overige 7,5% bestaat uit andere materialen om de stevigheid te garanderen. Meestal wordt dit gedaan met koper. De sieraden krijgen kleur en worden afgewerkt met emaillen.

Assieraden Treasure

Om de sieraden te personaliseren en een speciale band met uw dierbare te creëren kan er een symbolische hoeveelheid as aan het sieraad worden toegevoegd. De sieraden kunnen gevuld worden door middel van een schroefdopje. Dit houd in dat u deze zelf kunt vullen en dus geen as naar ons hoeft op te sturen.

Om het vullen gemakkelijker te maken kunt u bij ons een vulsetje bestellen. Wanneer u hier interesse in heeft kunt u contact met ons opnemen.

Verschillende sieraden met as

Deze lijn biedt u een brede collectie aan assieraden. Er is keuze tussen ashangersbedels met as en oorbellen met as. Let wel dat door het kleine formaat van de oorbellen er helaas geen as aan deze sieraden kan worden toegevoegd. Voor de ashangers en bedels met as is dit wel mogelijk.