Toont alle 7 resultaten

Marmeren urn

Marmer, ook wel natuursteen genoemd. Dit is een stevige en robuuste soort steen en bijzonder duurzaamheid. Vroeger werd deze steensoort veel gebruikt voor het bouwen van grote en vaak dure gebouwen. Wilt u een urn die lang mee gaat? Dan is een marmeren urn uiterst geschikt. Hierdoor hebben deze urnen misschien wel de beste prijs/kwaliteits verhouding. De marmer die is gebruik voor het maken van onze urnen is afkomstig uit Aziatische groeven.

In het assortiment marmeren urnen van Herdenkingswinkel vindt u verschillende kleurenvariaties van zwart, wit en bruin.

Urn voor buiten

Wilt u een urn buiten plaatsen? Daarvoor zijn ze niet allemaal geschikt. Sommigen kunnen niet tegen de vorst. Wanneer een urn geschikt is om buiten te plaatsen staat dit bij het product aangegeven. U kunt hier ook op filteren op marmeren urnen voor buiten aan de linkerzijde van de shop.

Hoeveelheid as

Er zijn urnen in veel verschillende maten en met een verschillende inhoud. Wanneer u alle as van uw dierbare in één urn wilt bewaren heeft u er een nodig met een inhoud van ongeveer 3,5 liter. De inhoud van staat bij de urnen vermeld. Voor meer informatie over as klik hier.

Op onze site zijn de urnen van marmer verdeeld in 2 groepen met de volgende inhoud:

Mini marmeren urnen (tot 0,5 liter)
Grote marmeren urnen (meer dan 2,5 liter)