Accessoires

Wat voor accessoires heb ik nodig voor mijn gekochte gedenkartikel. Het assortiment van Herdenkingswinkel bestaat uit assieraden, vingerafdruk sieraden, urnen, gedenkartikelen en bijbehorende accessoires. In de basis heeft u genoeg aan een product zonder dat u daarbij een accessoire moet bestellen. Het is echter zo dat wanneer u uw product graag goed wilt verzorgen u hiervoor accessoires nodig kan hebben. Voor sieraden met as kunt u behoefte hebben aan volledig vulsetje of een urn kunt u graag mooi schoon willen houden. Voor hangers of bedels heeft u een ketting of armband nodig. Wanneer u zelf nog niet beschikt over een ketting of een armband voor een bedel kunt u deze bestellen bij Herdenkingswinkel.nl.

Armbanden (voor beads)

Op Herdenkingswinkel vindt u bedels met as of bedels met vingerafdruk. Deze zijn beschikbaar in het zilver, goud of van glas. Deze bedels kunt u hangen aan een daarvoor bestemde armband. Wanneer u deze nog niet in bezit heeft kunt u een armband (voor beads) bestellen bij Herdenkingswinkel. Voor de meeste zilveren bedels is de memorial beads armband het meest geschikt. Voor de glazen bedels is een spangarmband van zilver of edelstaal het beste passend. De bedels zijn ook verkrijgbaar in het goud, vaak dragen mensen hierbij ook een gouden armband. Indien u deze een wilt bestellen neem dan contact met ons op.

Standaard voor urnen

Een kleine urn of keepsake in hartvorm kunt u plaatsen in een standaard. Dit geeft een extra mooi effect, de urn is dan goed zichtbaar. U kunt deze hier een bij ons bestellen, beschikbaar in het goud en zilver.

Kettingen

De meeste ashangers en hangers met vingerafdruk op herdenkingswinkel komen excl. ketting zodat u deze zelf een kunt uitkiezen.

Vingerafdruk setje

Wanneer u een sieraad met vingerafdruk wilt bestellen is het zaak dat u daarbij een vingerafdruk bij ons aanlevert. Dit kan een digitale vingerafdruk zijn, deze kunnen worden gemaakt door middel van een scanner. Vaak worden de vingerafdrukken afgenomen door middel van inkt op een wit papier. De meeste uitvaartondernemers nemen een vingerafdruk voor u af. Wanneer dit niet het geval is en u graag zelf een vingerafdruk bij een persoon wilt afnemen kunt u dat doet met het vingerafdruk setje van Herdenkingswinkel.nl. Deze kunt u hier bestellen en zijn geheel kosteloos incl. de verzending.