Resultaat 1–36 van de 58 resultaten wordt getoond

Dieren urnen

Steeds meer mensen willen graag een waardig afscheid nemen van dieren die hun dierbaar zijn geweest. Voor veel mensen is het namelijk even zwaar om een persoon te verliezen als een dier. Dit komt door de prachtige band die mens en dier kunnen hebben. Dieren urnen zijn dan ook een mooie manier om uw dier te herinneren.

Dieren urnen

Herdenkingswinkel heeft een uitgebreid assortiment urnen speciaal gemaakt voor dieren. Zo zijn er bijvoorbeeld veel varianten met hondenpootjes of in de vorm van bijvoorbeeld een kat. Aan deze urnen is duidelijk te zien dat de as bij een dier hoort.

Het is echter ook mogelijk om een urn te kopen waarbij niet meteen de associatie met een dier wordt gelegd. Dit kan bijvoorbeeld een kaars of een urn in de vorm van een hart zijn.

Urn graveren

Het is bij sommige urnen mogelijk om een tekst te graveren. Door de vele verschillende eisen en mogelijkheden per urn hebben wij ervoor gekozen dit niet als optie te geven bij de producten. Wanneer u wilt weten of het mogelijk is om de urn te laten graveren kunt u altijd contact met ons opnemen.