Resultaat 1–36 van de 299 resultaten wordt getoond

Vanaf  134,00

Ashangers

Bent u een dierbare verloren, is deze persoon gecremeerd en weet u niet goed wat u met de as moet doen. Dan kunt u overwegen om een assieraad te dragen. Met een assieraad heeft u een mooie herinnering aan de verloren dierbare en heeft u het gevoel dat deze toch nog dicht bij u is. In een ashanger kan een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare worden bewaard. Vaak is het niet zichtbaar dat er as in de hanger is verwerkt. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreide collectie ashangers. Ze kunnen worden vervaardigd uit zilver, goud, of edelstaal.

Askamer

Alle assieraden beschikken over een askamer waar de as in wordt verwerkt. De sieraden hebben een open of gesloten askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar en bij een gesloten askamer is de as niet zichtbaar.

Verwerken van as

Bij iedere ashanger staat vermeld of deze zelf te vullen is. Indien u de ashanger zelf kunt vullen, beschikt de hanger over een schroefdopje. In de andere gevallen wordt de as verwerkt tijdens het vervaardigen van de ashanger.

Nadat u een hanger zonder schroefdopje heeft besteld ontvangt u informatie over het aanleveren van de as. Hierbij zullen wij aangeven hoeveel as er nodig is en waar u dit naartoe kunt sturen. Wij begrijpen het als u de as liever niet per post verstuurt. Het is vaak ook mogelijk de as te komen brengen.

Vullen van een sieraad

Heeft u een ashanger met schroefdopje besteld en wilt u dit sieraad door ons laten vullen? Neem dan na uw bestelling contact met ons op.