Resultaat 1–36 van de 52 resultaten wordt getoond

Vanaf  429,00
Vanaf  855,00
 911,00

Gouden asringen

Al jarenlang is een goud een populair materiaal voor sieraden. Een gouden ring is daarom ook een uiterst geschikt sieraad om as in te bewaren. Hierin zijn talloze mogelijkheden, gesloten askamer, open askamer, schroefdopje, zirkonia stenen, diamanten en ga zo maar door. Met een gouden asring draagt u de as van uw verloren dierbare dicht bij u zonder dat mensen om u heen dit meteen herkennen. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreide collectie gouden asringen.

Gouden ringen met as

De gouden asringen van Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt. Door het verwerken van as in een ring wordt deze dikker. De afmetingen staan bij de ringen vermeldt. Doordat een schroefsluiting lastig in een ring te verwerken is zijn veel ringen niet zelf te vullen. Ze kunnen allemaal worden vervaardigd uit 14 karaat goud. Een aantal gouden asringen is te bestellen in 18 karaat goud en/of witgoud. Wilt u een rosé gouden asring? Doordat de ringen met de hand worden gemaakt is een groot aantal asringen ook leverbaar in rosé goud. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Afwerking gouden asring

De meeste asringen kunnen naar keuze mat of glanzend worden afgewerkt. Indien dit mogelijk is staat de keuze bij het product aangegeven.

Diamant in gouden asring

Wilt u in plaats van een zirkonia steen een andere steen in uw gouden asring? Bijvoorbeeld een diamant? Doordat de gouden asringen met de hand worden gemaakt is er veel mogelijk. In de meeste ringen kan in plaats van een zirkonia ook een diamant geplaatst worden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.