Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Zilveren armbanden met as

Bij Herdenkingswinkel vindt u een hoop verschillende soorten assieraden. Door middel van deze sieraden kunt u een symbolische hoeveelheid as van uw verloren dierbare dicht bij u bewaren. Een van deze sieraden is de armband met as. Vaak ziet u niet aan het sieraad dat er as in is verwerkt. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreide collectie armbanden. Ze kunnen worden vervaardigd uit zilver, goud, leer of edelstaal.

Sieraden met as

De meeste assieraden van Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt. In het uitgebreide assortiment vindt u onder andere ringen, armband, hangers en beads. Vrijwel alle sieraden zijn verkrijgbaar in het zilver. Een aantal daarvan zijn ook beschikbaar in goud en/of edelstaal. Tevens vindt u bij Herdenkingswinkel een collectie leren armbanden.

Askamer

Alle assieraden beschikken over een askamer waar de as in wordt verwerkt. De sieraden hebben een open of gesloten askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar en bij een gesloten askamer is de as niet zichtbaar.

Verwerken van as

Bij ieder assieraad staat vermeld of deze zelf te vullen is. Indien u het sieraad zelf kunt vullen, beschikt het sieraad over een schroefdopje. In de andere gevallen wordt de as verwerkt tijdens het vervaardigen van het assieraad.

Nadat u een sieraad zonder schroefdopje heeft besteld ontvangt u informatie over het aanleveren van de as. Hierbij zullen wij aangeven hoeveel as er nodig is en waar u dit naartoe kunt sturen. Wij begrijpen het als u de as liever niet per post verstuurd. Het is vaak ook mogelijk de as te komen brengen.

Vullen van een assieraad

Heeft u een assieraad met schroefdopje besteld en wilt u dit sieraad door ons laten vullen? Neem dan na uw bestelling contact met ons op.