Toont alle 10 resultaten

Glasfiber urn

Glasfiber betekent letterlijk “glasvezel”, dit is een soort kunststof. Het voordeel van glasfiber is dat het bijzonder stootvast is. Ook is het makkelijk vorm te geven en kun je er kleurrijke en artistieke prints op verwerken waardoor je een kleurrijke urn kunt creëren. Als u hier van houdt zijn glasfiber urnen weliswaar een kunstwerk in uw huis. Waar veel mensen waarde aan hechten is dat de urnen licht van gewicht zijn. Hierdoor zijn ze makkelijker te verplaatsen dan een urn van bijvoorbeeld marmer.

Het assortiment van Herdenkingswinkel bestaat uit ronde/ovale glasfiber urnen en eer hoekige variant die lijkt op een zandloper. Beide vormen hebben felle kleuren en prints. Bij prints kunt u denken aan een vogel, bloem of een “full colour” bos. Al deze urnen zijn gemakkelijk te vullen en af te sluiten door een daarvoor bestemde opening.

Vaak is het mogelijk om op een glasfiber urn een gravering te verwerken. Via onze website is deze optie niet beschikbaar, als u hierin interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. Voor andere vragen staan wij natuurlijk ook altijd klaar om u te helpen.

Hoeveelheid as

Er zijn urnen in veel verschillende maten en met een verschillende inhoud. Wanneer u alle as van uw dierbare in één urn wilt bewaren heeft u er een nodig met een inhoud van ongeveer 3,5 liter. De inhoud van staat bij de urnen vermeld. Voor meer informatie over as klik hier.

Op onze site zijn de urnen van glasfiber verdeeld in 2 groepen met de volgende inhoud:

Middel grote glasfiber urn (1 tot 2,5 liter)
Grote glasfiber urn (meer dan 2,5 liter)