Resultaat 1–36 van de 80 resultaten wordt getoond

Armbanden met vingerafdruk

Bent u op zoek naar een persoonlijke herinnering? Door het verwerken van een vingerafdruk op een armband heeft u een mooi en uniek sieraad. Op Herdenkingswinkel vindt u een uitgebreide collectie armbanden met vingerafdruk. Deze kunnen worden gemaakt van zilvergoud, edelstaal en leer.

Lengte van de armband

Hoe bepaalt u de lengte van de armband? Het opmeten van uw polsmaat is hiervoor belangrijk. U kunt uw polsmaat meten door een touwtje strak om uw pols te binden over de “knokkel”. Als u de lengte van het touwtje opmeet tel hier dan:

2 cm bij voor een normaal zittende armband
1,5 cm bij voor een armband die strak om uw pols zit
2,5 cm bij voor een armband die ruim zit

Per materiaalsoort kan dit een klein beetje afwijken. Voor de volledigheid kunt u bij de bestelling als opmerking de exact gemeten polsmaat vermelden.

Vingerafdruk aanleveren

Voor het maken van de sieraden hebben wij een vingerafdruk nodig. De vingerafdruk kunt u op verschillende manieren bij ons aanleveren. Als u de vingerafdruk digitaal heeft kunt u deze uploaden tijdens het bestellen van de armband. Indien er geen vingerafdruk is geüpload ontvangt u nadat u de armband heeft besteld informatie over het aanleveren van de afdruk. Dit kan digitaal of per post onder vermelding van het ordernummer. Wilt u nog een vingerafdruk afnemen dan kunt u bij ons gratis een setje bestellen, klik dan hier.

Eigen armband laten graveren

Heeft u een eigen sieraad waar u een vingerafdruk in wil laten graveren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.