Resultaat 1–36 van de 185 resultaten wordt getoond

 185,00
Vanaf  195,00
 175,00

Asringen

Al jarenlang is een ring een van de populairste sieraden. Een ring is daarom ook een uiterst geschikt sieraad om as in te bewaren. Hierin zijn talloze mogelijkheden, gesloten askamer, open askamer, schroefdopje, zirkonia stenen en ga zo maar door. Dankzij een asring kunt u de as van uw verloren dierabere altijd dicht bij u dragen zonder dat dit gelijk wordt herkend door mensen om u heen. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreide collectie asringen. Ze kunnen worden vervaardigd uit het zilver of goud.

Askamer

Alle assieraden beschikken over een askamer waar de as in wordt verwerkt. De sieraden hebben een open of gesloten askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar en bij een gesloten askamer is de as niet zichtbaar.

Verwerken van as

Bij iedere asring staat vermeld of deze zelf te vullen is. Indien u de asring zelf kunt vullen, beschikt de ring over een schroefdopje. In de andere gevallen wordt de as verwerkt tijdens het vervaardigen van de asring.

Nadat u een ring zonder schroefdopje heeft besteld ontvangt u informatie over het aanleveren van de as. Hierbij zullen wij aangeven hoeveel as er nodig is en waar u dit naartoe kunt sturen. Wij begrijpen het als u de as liever niet per post verstuurt. Het is vaak ook mogelijk de as te komen brengen.

Vullen van een sieraad

Heeft u een asring met schroefdopje besteld en wilt u dit sieraad door ons laten vullen? Neem dan na uw bestelling contact met ons op.