Gedenkartikelen

Herdenkingswinkel heeft een uitgebreide collectie gedenkartikelen. De collectie bevat glazen gedenkartikelen waarin een foto kan worden gegraveerd, 2D of 3D. Deze glazen objecten zijn er in verschillende vormen en maten, hierbij zijn accessoires te bestellen. Mochten hier vragen of onduidelijkheden over zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast zijn in deze categorie ook overige vingerafdruk artikelen te vinden zoals oorbellen en manchetknopen. U kunt kiezen uit verschillende maten en opties, geschikt voor deelbewaring van de as. Ook staan hier urnen van zilver die te personaliseren zijn met een door u aangeleverde afdruk.

Vingerafdruk aanleveren

Voor het maken van de sieraden hebben wij een vingerafdruk nodig. De vingerafdruk kunt u op verschillende manieren bij ons aanleveren. Als u de vingerafdruk digitaal heeft kunt u deze uploaden tijdens het bestellen van het sieraad. Indien er geen vingerafdruk is geüpload ontvangt u nadat u het sieraad heeft besteld informatie over het aanleveren van de afdruk. Dit kan digitaal of per post onder vermelding van het ordernummer. Wilt u nog een vingerafdruk afnemen dan kunt u bij ons gratis een setje bestellen, klik dan hier.

Elke artikel heeft aparte eigenschappen die staan aangegeven bij het product. Wij werken samen met verschillende leveranciers waardoor de levertijd kan verschillen. Dit staat aangegeven bij het product en er wordt zo goed mogelijk met u gecommuniceerd over wanneer u het artikel kunt ontvangen.

Heeft u vragen of twijfels neem dan contact met ons op!