Resultaat 1–36 van de 53 resultaten wordt getoond

Katten urnen

Steeds meer mensen willen graag waardig afscheid nemen van hun kat die hun dierbaar is geweest. Herdenkingswinkel heeft verschillende urnen voor het bewaren van de as van uw dierbare kat. Op deze manier kunt u uw kat voor altijd dicht in de buurt houden. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreid assortiment urnen voor katten.

Kwaliteit

De meeste urnen worden van messing en andere hoogwaardige materialen gemaakt. Daarnaast zijn de meeste urnen voorzien van een GlossCoat; dit is een dunne laag die de urn beschermt en de urn een mooie glans geeft.

U kunt ook kiezen voor een urn die 100% biologisch afbreekbaar is, zodat u de urn in de grond kunt plaatsen.

Hoeveelheid as

Er zijn urnen voor katten in veel verschillende maten en met een verschillende inhoud. U kunt ervoor kiezen om de as van uw kat in één urn te bewaren, maar u kunt de as ook verdelen over meerdere (kleine) urnen, waardoor bijvoorbeeld meerdere mensen een beetje as van de kat kunnen bewaren. De precieze inhoud staat bij de urnen vermeld.

Vormen

U kunt ervoor kiezen om de as van uw kat te bewaren in een urn waar kattenpootjes of een urn in de vorm van een kat. Aan deze urnen is duidelijk te zien dat de as bij uw kat hoort. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een urn waarbij niet meteen de associatie met uw kat wordt gelegd. Hierdoor lijkt het alsof u een kunstobject in uw kamer heeft staan en weet niemand van de inhoud of betekenis.