Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Leren armbanden met as.

Een gedenksieraad met de as van uw overleden dierbare is een echt uniek product. Hoewel uw overleden geliefde niet meer dichtbij is, kunt u hem of haar nog wel tastbaar dichtbij dragen. Een troostende gedachte op momenten dat u het moeiljk heeft.

Een leren armband met as is perfect om een dierbare te herinneren. Het sieraad wordt handgemaakt en kan worden gepersonaliseerd met de as van uw dierbare. U kunt kiezen uit gevlochten leren armbanden of normale leren armbanden ook zijn de armbanden verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Sieraden met as

De meeste assieraden van Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt. In het uitgebreide assortiment vindt u onder andere ringen, armband, hangers en beads. Vrijwel alle sieraden zijn verkrijgbaar in het zilver. Een aantal daarvan zijn ook beschikbaar in goud en/of edelstaal. Tevens vindt u bij Herdenkingswinkel een collectie leren armbanden.

Askamer

Alle assieraden beschikken over een askamer waar de as in wordt verwerkt. De sieraden hebben een open of gesloten askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar en bij een gesloten askamer is de as niet zichtbaar.

Verwerken van as

Bij ieder assieraad staat vermeld of deze zelf te vullen is. Indien u het sieraad zelf kunt vullen, beschikt het sieraad over een schroefdopje. In de andere gevallen wordt de as verwerkt tijdens het vervaardigen van het assieraad.

Nadat u een sieraad zonder schroefdopje heeft besteld ontvangt u informatie over het aanleveren van de as. Hierbij zullen wij aangeven hoeveel as er nodig is en waar u dit naartoe kunt sturen. Wij begrijpen het als u de as liever niet per post verstuurd. Het is vaak ook mogelijk de as te komen brengen.

Vullen van een assieraad

Heeft u een assieraad met schroefdopje besteld en wilt u dit sieraad door ons laten vullen? Neem dan na uw bestelling contact met ons op.