Dieren gedenkartikelen

Steeds meer mensen willen graag een waardig afscheid nemen van dieren die hun dierbaar zijn geweest. Voor veel mensen is het namelijk even zwaar om een persoon te verliezen als een dier. Dit komt door de prachtige band die mens en dier kunnen hebben.

Herdenkingswinkel heeft een uitgebreide collectie van gedenkartikelen voor dieren. De collectie bevat urnen en assieraden voor dieren. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en maten. Op de webshop staan keramische, glazen, glasfiber, biologische, roestvrij stalen, marmeren en klei urnen. De sieraden zijn beschikbaar in het zilver.

Urnen voor dieren

Elke dierenurn heeft aparte eigenschappen die staan aangegeven bij het product. Alle urnen zijn geschikt voor binnen, sommige kunt u echter ook buiten plaatsen. Wanneer dit mogelijk is staat dat aangegeven bij het product.

Assieraden voor dieren

Wij hebben een selectie assieraden gemaakt die vaak worden gedragen bij het verlies van een dier. Al deze sieraden beschikken over een schroefdopje en zijn dus zelf te vullen. Ze worden vervaardigd uit 925 sterling zilver. Logischerwijs kunt u ook een ander sieraad op onze website kiezen.

Levering en distributie

We werken samen met verschillende leveranciers waardoor de levertijd kan verschillen. Dit staat aangegeven bij het product en er wordt zo goed mogelijk met u gecommuniceerd over wanneer u het artikel kunt ontvangen.

Heeft u vragen of twijfels neem dan contact met ons op!