Resultaat 1–36 van de 82 resultaten wordt getoond

Vanaf  521,00
Vanaf  1.616,00
Vanaf  850,00
Vanaf  1.146,00
Vanaf  529,00
Vanaf  275,00

Gouden ashangers

Bent u een dierbare verloren, is deze persoon gecremeerd en weet u niet goed wat u met de as moet doen. Dan kunt u overwegen om een gouden ashanger te dragen. Met een ashanger van goud heeft u een mooie herinnering aan een verloren dierbare. Hiermee heeft u het gevoel dat deze toch nog dicht bij u is. In onze gouden ashangers kunt u een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare bewaren. Aan de hanger ziet u vaak niet dat er as in is verwerkt. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreide collectie ashangers van goud.

Gouden hanger met as

De gouden ashangers van Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt. Ze kunnen allemaal worden vervaardigd uit 14 karaat goud. Een aantal gouden ashangers is te bestellen in 18 karaat goud en/of witgoud. Wilt u een rosé gouden ashanger? Doordat de hangers met de hand worden gemaakt is een groot aantal ashangers ook leverbaar in rosé goud. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Diamant in gouden ashanger

Wilt u in plaats van een zirkonia steen een andere steen in uw gouden ashanger? Bijvoorbeeld een diamant? Doordat de ashangers met de hand worden vervaardigd uit goud is er veel mogelijk. Vaak kan in een ashanger van goud in plaats van een zirkonia ook een diamant geplaatst worden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.