Toont alle 9 resultaten

Kwaliteit asbedels

Bij Herdenkingswinkel vindt u een hoop verschillende soorten asbedels. Door middel van deze bedels kunt u een symbolische hoeveelheid as van uw verloren dierbare dicht bij u bewaren. Alle bedels zijn geschikt voor de bekende “Pandora” armbanden of spangarmbanden. Als u deze niet bezit kunt u deze bestellen onder armbanden (voor beads)Deze lijn van Treasure staat bekend om haar mooie uitstraling en hoge kwaliteit.

Mooie vorm en uitstraling

Deze asbedels hebben een mooie vorm, door het toevoegen van bekende kleuren als blauw en roze hebben ze een leuke uitstraling. Ze komen in de vorm van een vlinder, druppel, beer, bloem of ster. Een leuke toevoeging aan deze lijn is dat ze zijn te combineren met onze premium urnen. Deze zijn in dezelfde vormen en kleuren beschikbaar.

Verwerken van as

Bij iedere bedel met as staat vermeld of deze zelf te vullen is. Indien u de bedel met as zelf kunt vullen, beschikt de bedel over een schroefdopje. Bij de kwaliteit asbedels van Treasure is aan elk sieraad een schroefdopje toegevoegd. U hoeft bij deze dus sieraden dus geen as op te sturen. 

Vullen van een bedel

Heeft u een bedel met schroefdopje besteld en wilt u dit sieraad door ons laten vullen? Neem dan na uw bestelling contact met ons op