Resultaat 1–36 van de 94 resultaten wordt getoond

Premium urn

Het assortiment premium urnen staat bekend om haar hoge kwaliteit en prachtige afwerking. Deze urnen worden gemaakt van een messing hoogwaardige materialen. Deze lijn wordt ontwikkeld en gemaakt door het merk LoveUrns. Zij werken alle urnen af met een laag genaamd GlossCoat. Dit zorgt voor een extra glans en stevigheid, waardoor de urnen extra stootvast zijn.

Waarom een premium urn? 

Veel mensen kiezen vaak snel voor een premium urn? Maar waarom is er zoveel vraag naar deze urnen?

Deze lijn urnen bevat veel verschillende soorten formaten. Hierdoor is het heel makkelijk om de as te verdelen onder familieleden. Vaak kunt u ook tekst op de urn laten graveren. Dit zorgt voor een extra persoonlijke touch.

Ook zijn er veel prachtige vormen beschikbaar zoals een hart, druppel, vlinder etc. Hierdoor is er voor iedereen wel wat wils. Door de mooie vormen en kleuren kunt u deze urnen beschouwen als een mooie toevoeging aan uw interieur.

Hoeveelheid as

Er zijn urnen in veel verschillende maten en met een verschillende inhoud. Wanneer u alle as van uw dierbare in één urn wilt bewaren heeft u er een nodig met een inhoud van ongeveer 3,5 liter. De inhoud van staat bij de urnen vermeld. Voor meer informatie over as klik hier.

Op onze site zijn de premium urnen verdeeld in 4 groepen met de volgende inhoud:

Mini premium urnen (tot 0,5 liter)
Kleine premium urnen (0,5 tot 1 liter)
Middel grote premium urnen (1 tot 2,5 liter)
Grote premium urnen (meer dan 2,5 liter)

Vormen

In het assortment van Herdenkingswinkel zijn veel verschillende vormen te vinden. U kunt filteren op de 3 meest populaire vormen of u kunt er hieronder op klikken:

Hart
Ster
Waxinelichtje (kaars)