Resultaat 1–36 van de 73 resultaten wordt getoond

Vanaf  204,00
Uitverkocht

Armbanden met as

Bij Herdenkingswinkel vindt u een hoop verschillende soorten armbanden met as. Door middel van deze sieraden kunt u een symbolische hoeveelheid as van uw verloren dierbare dicht bij u bewaren. Vaak ziet u aan de armband niet dat er as in is verwerkt. Herdenkingswinkel heeft een uitgebreide collectie armbanden. Ze kunnen worden vervaardigd uit zilver, goud, leer of edelstaal.

Askamer

Alle armbanden in deze categorie beschikken over een askamer waar de as in wordt verwerkt. De sieraden hebben een open of gesloten askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar en bij een gesloten askamer is de as niet zichtbaar.

Verwerken van as

Bij iedere armband met as staat vermeld of deze zelf te vullen is. Indien u de armband met as zelf kunt vullen, beschikt de armband over een schroefdopje. In de andere gevallen wordt de as verwerkt tijdens het vervaardigen van de armband met as.

Nadat u een armband zonder schroefdopje heeft besteld ontvangt u informatie over het aanleveren van de as. Hierbij zullen wij aangeven hoeveel as er nodig is en waar u dit naartoe kunt sturen. Wij begrijpen het als u de as liever niet per post verstuurt. Het is vaak ook mogelijk de as te komen brengen.

Vullen van een sieraad

Heeft u een armband met schroefdopje besteld en wilt u dit sieraad door ons laten vullen? Neem dan na uw bestelling contact met ons op.