Resultaat 1–36 van de 109 resultaten wordt getoond

 199,00

Ringen met vingerafdruk

Je vingerafdruk is een van de meest unieke tastbare dingen die je als mens met je meedraagt. Een vingerafdruk van een verloren dierbare met je meedragen bied dan ook een bijzondere en persoonlijke herinnering. Ringen met vingerafdruk zijn verkrijgbaar in het zilver, goud en edelstaal. Deze zijn er in verschillende varianten met bijvoorbeeld zirkonia stenen, smaragd stenen, glazen stenen etc.

Ring met vingerafdruk

De ringen vingerafdruk sieraden op Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt en gepersonaliseerd met de afdruk van uw dierbare. In het uitgebreide assortiment vindt u onder andere zegelringen, ringen met groef, ringen met speciale stenen etc. Vrijwel alle ringen zijn verkrijgbaar in het zilver. Een aantal daarvan zijn ook beschikbaar in goud en/of edelstaal.

Vingerafdruk aanleveren

Voor het maken van de ringen met afdruk hebben wij een vingerafdruk nodig. De vingerafdruk kunt u op verschillende manieren bij ons aanleveren. Als u de vingerafdruk digitaal heeft kunt u deze uploaden tijdens het bestellen van de ring. Indien er geen vingerafdruk is geüpload ontvangt u nadat u de ring heeft besteld informatie over het aanleveren van de afdruk. Dit kan digitaal of per post onder vermelding van het ordernummer. Wilt u nog een vingerafdruk afnemen dan kunt u bij ons gratis een setje bestellen, klik dan hier.

Eigen sieraad graveren

Heeft u een eigen ring waar u een vingerafdruk in wil laten graveren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.