Resultaat 1–36 van de 182 resultaten wordt getoond

Vanaf  189,00
 99,00
 99,00
Vanaf  189,00
 399,00

Keramische urnen

Bent u op zoek naar een urn van keramiek? Herdenkingswinkel heeft een uitgebreid assortiment keramische urnen in verschillende vormen. Keramiek is een veel gebruikt materiaal om urnen te vervaardigen. De keramisch werkbare massa wordt verkregen door speciaal geselecteerde ingrediënten te mixen. Deze klei wordt door kunstenaars bewerkt tot de vorm van de urn. Door gebruik te maken van een speciale finishing worden de keramische urnen kleurrijk en duurzaam beschermd.

Urn voor buiten

Wilt u een urn buiten plaatsen? Een groot deel van de keramische urnen is geschikt om buiten te plaatsen. Wanneer een urn geschikt is om buiten te plaatsen staat dit in de omschrijving aangegeven. U kunt hier ook op filteren aan de linkerzijde van de shop of hier klikken.

Hoeveelheid as

Er zijn urnen in veel verschillende maten en met een verschillende inhoud. Wanneer u alle as van uw dierbare in één urn wilt bewaren heeft u er een nodig met een inhoud van ongeveer 3,5 liter. De inhoud staat bij de urnen vermeld. Voor meer informatie over as klik hier.

Op onze site zijn de urnen verdeeld in 5 groepen met de volgende inhoud:

Mini keramische urnen (tot 0,5 liter)
Kleine keramische urnen (0,5 tot 1 liter)
Middel grote keramische urnen (1 tot 2,5 liter)
Grote keramische urnen (meer dan 2,5 liter)
Keramische duo-urnen (meer dan 6 liter)

Vormen

In het assortiment keramische urnen zijn veel verschillende vormen te vinden. U kunt filteren op de 2 meest populaire vormen of u kunt er hieronder op klikken:

Hart
Waxinelichtje (kaars)