Zilver met verguld gouden ashanger met zirkonia stenen | hart

 299,00

Zilver met verguld gouden ashanger met zirkonia stenen | hart . Deze ashanger wordt met de hand gemaakt en vervaardigd uit 925 Sterling Zilver en goud. Aan de achterzijde kan de as worden verwerkt in een speciale hars. U kunt zelf een kleur hars kiezen. Er zijn 10 verschillende kleuren beschikbaar, deze zijn te bekijken op de afbeelding hiernaast. De kleuren die op de kleurenkaart zijn afgebeeld zijn slechts voorbeelden. De hars wordt handmatig op kleur gebracht, waarna de as wordt toegevoegd. Hierdoor en door de kleur van de as kunnen de kleuren enigszins afwijken van de foto’s. Ook is deze hanger beschikbaar met een schroefdopje, in dit geval is de hanger zelf te vullen. Een schroefdopje betekent echter ook een gesloten askamer, dit wil zeggen dat de as niet zichtbaar is. 

Voor extra duurzaamheid is het zilver van de ashanger behandeld met een rhodium laag. Hierdoor blijft de hanger langer mooi en wordt deze niet zwart.

Wordt geleverd zonder ketting, hier vindt u de kettingen van dezelfde edelsmid als de hanger.

Afmetingen: 
Breedte hartje: 20 millimeter
Lengte hartje: 20 millimeter
Lengte hanger (inclusief oogje): 30 millimeter

U kunt kiezen uit een schroefdopje (zelf te vullen) of een open askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar en bij een schroefdopje niet.

Kies hier de gewenste kleur van de hars. (alleen als u voor een open askamer heeft gekozen)

Levertijd: +/- 5 werkdagen

Artikelnummer: ZJ 110 SB Categorieën: , , ,