Resultaat 1–36 van de 1516 resultaten wordt getoond

Vanaf  78,00
Vanaf  19,00
 159,00
Vanaf  19,00
Vanaf  21,00
 185,00
Vanaf  92,00
Vanaf  14,00
 185,00
Vanaf  15,00
Vanaf  74,00

Alle producten

Urnen

Op zoek naar een urn? Herdenkingswinkel heeft een uitgebreid assortiment urnen, dat bestaat uit verschillende vormen en materialen. Bij Herdenkingswinkel vindt u een urn in verschillende maten voor zowel binnen als buiten. Daarnaast vindt u bij Herdenkingswinkel veel andere producten om een dierbare te herinneren.

Materialen

Bij Herdenkingswinkel vindt u urnen gemaakt van verschillende materialen. De meest voorkomende materialen die worden gebruikt zijn keramiek, messing, glas, natuursteen, metaal en kunststof.

Assieraden

Wilt u een tastbare herinnering dicht bij u dragen? In een assieraad kan een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare worden bewaard. Vaak ziet u niet aan het sieraad dat er as in is verwerkt. Herdenkingswinkel.nl heeft een uitgebreide collectie assieraden. Daarnaast vindt u bij Herdenkingswinkel veel andere producten om een dierbare te herinneren.

Sieraden met as

De meeste assieraden van Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt. In het uitgebreide assortiment vindt u onder andere ringen, armband, hangers en beads. Vrijwel alle sieraden zijn verkrijgbaar in het zilver. Een aantal daarvan zijn ook beschikbaar in goud en/of edelstaal. Tevens vindt u bij Herdenkingswinkel een collectie leren armbanden.

Sieraden met vingerafdruk

Bent u op zoek naar een persoonlijke herinnering? Veel mensen vinden het een naar idee om as bij zich te dragen of ze beschikken niet over de as van een overledene. Ondanks dat willen mensen toch graag een aandenken aan hun verloren dierbare. Hiervoor is een sieraad met vingerafdruk de prefecte oplossing. Door het verwerken van een vingerafdruk heeft u een mooi en uniek sieraad zonder dat hier as in verwerkt hoeft te worden. Wilt u as en een vingerafdruk verwerken in 1 sieraad, dit kan. Bij de categorie assieraden zijn sieraden te vinden met een vingerafdruk en askamer. Maatwerk is echter vaak wel mogelijk, op de meeste assieraden is een vingerafdruk op te verwerken, neem hiervoor contact met ons op. Bij Herdenkingswinkel vindt u een uitgebreide collectie vingerafdruk sieraden.

Verschillende soorten sieraden met vingerafdruk

De vingerafdruk sieraden op Herdenkingswinkel worden met de hand gemaakt en gepersonaliseerd met de afdruk van uw dierbare. In het uitgebreide assortiment vindt u onder andere ringen, armbanden, hangers en bedels. Vrijwel alle sieraden zijn verkrijgbaar in het zilver. Een aantal daarvan worden vervaardigd uit goud, edelstaal of van glas. Tevens vindt u op Herdenkingswinkel een collectie leren armbanden met vingerafdruk.