Glazen urn | stardust

Vanaf  199,00

Het glasobject genaamd Stardust Bulb is en prachtig glanzend as-gedenkornament met een mooie gekleurde kern en is geïnspireerd op de sterrenhemel in het universum. De Stardust Bulb is een ronde mini-urn die zich onderscheidt door een verfijnde afwerkingen en de transparantie van het glas met daarin een overvloed aan fijne luchtbelletjes.
In de kern van het as-gedenkornament bevindt zich het as-reservoir waar een gedeelte van het crematie-as bewaard kan blijven. Door de transparante kleuren is het crematie-as deels zichtbaar. In combinatie met de warme kleurschakering krijgt het as-gedenkornament een extra dimensie en prachtige uitstraling. D.m.v. een zelf-hechtende sluitplaat wordt het as-reservoir afgesloten.  Dit glasobject is verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties. 

Ieder glasobject is uniek.
Alle glasobjecten zijn van kristalglas en worden door onze glasblazer met de hand vervaardigd. Dat maakt elk ornament uniek.
Het glasobject kan door ons gevuld worden, maar kunt u indien gewenst ook zelf doen. Bij het glasobject wordt een vul-instructie geleverd. 

Afmetingen:
as-inhoud: ca. 100 ml
Hoogte ca. 10 cm

Artikelnummer: HIG-ERUA11 Categorieën: , ,