Zilver asring met hars | smal rechthoek

Vanaf  225,00

Zilver asring met hars | smal rechthoek. Deze asring wordt met de handgemaakt en vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Aan de voorzijde wordt er as verwerkt in een speciale hars. U kunt zelf een kleur hars kiezen. Er zijn 10 verschillende kleuren beschikbaar, deze zijn te bekijken op de afbeelding hiernaast. De kleuren op de kleurenkaart zijn afgebeeld zijn slechts voorbeelden. De hars wordt handmatig op kleur gebracht, waarna de as wordt toegevoegd. Doordat deze ring maar een klein oppervlakte heeft waar as in wordt verwerkt wordt hiervoor hele fijne as gebruikt. Hierdoor houd het hars maar weinig kleur over en lijkt deze altijd meer transparant. De kleuren van hars wijken dus wat af van de foto’s.

Deze ring kan ook afgewerkt worden met 14 karaats geelgoud of roségoud. Het randje rondom de hars zal dan gemaakt worden van het door u gekozen goud. 

Voor extra duurzaamheid en een mooiere glans van de ring wordt het zilver gerhodineerd. Hierdoor zal het zilver ook niet gaan verkleuren.

Breedte ring: 
7 millimeter

Wissen

Kies hier de gewenste ringmaat. Overige maten op aanvraag leverbaar.

Kies hier de gewenste kleur hars.

Levertijd: +/- 5 werkdagen

Artikelnummer: ZJ ROR 010 Categorieën: , , ,