Resultaat 1–36 van de 93 resultaten wordt getoond

Geert Kunen urnen

Bent u op zoek naar een urn van Geert Kunen? Herdenkingswinkel heeft een uitgebreid assortiment van Geert Kunen urnen, dat bestaat uit verschillende vormen en materialen. De urnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor zowel binnen als buiten. Daarnaast vindt u bij Herdenkingswinkel veel andere urnen om de as van een dierbare in te bewaren.

Keramische Geert Kunen urn

Bij Herdenkingswinkel vindt u binnen het uitgebreide assortiment keramische urnen, de urnen van Geert Kunen. Deze worden allemaal met de hand gemaakt door kunstenaar Geert Kunen. Hierdoor is iedere urn uniek. Ze worden vervaardigd uit klei en afgewerkt met een bronzen finish. Dit ziet er prachtig uit en maakt ze ook enorm duurzaam. Hierdoor kan een keramische urn van Geert Kunen zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Urn voor buiten

Wilt u een urn buiten plaatsen? Daarvoor zijn ze niet allemaal geschikt. Sommige kunnen niet tegen de vorst. Wanneer een urn geschikt is om buiten te plaatsen staat dit bij het product aangegeven. U kunt hier ook filteren op urnen van Geert kunen geschikt voor buiten of aan de linkerzijde van de shop.

Hoeveelheid as

Er zijn urnen in veel verschillende maten en met een verschillende inhoud. Wanneer u alle as van uw dierbare in één urn wilt bewaren heeft u er een nodig met een inhoud van ongeveer 3,5 liter. De inhoud staat bij de urnen vermeld. Voor meer informatie over as klik hier.

Op onze site zijn de urnen verdeeld in 5 groepen met de volgende inhoud:

Mini urn Geert Kunen (tot 0,5 liter)
Kleine urn Geert Kunen (0,5 tot 1 liter)
Middel grote urn Geert Kunen (1 tot 2,5 liter)
Grote urn Geert Kunen (meer dan 2,5 liter)
Duo-urn Geert Kunen (meer dan 6 liter)

Vormen

In het assortiment van Herdenkingswinkel zijn veel verschillende vormen te vinden. U kunt hieronder filteren op urnen van Geert Kunen met een waxinelichthouder:

Waxinelichtje (kaars)