Toont alle 18 resultaten

Knuffelkeitjes

Knuffelkeitjes zijn klein, fel van kleur en kunnen worden voorzien van een symbolische hoeveelheid as. Ideaal voor een kind om een dierbare te herinneren. Deze keitjes worden ook wel troost steentjes genoemd. Ook voor volwassen zijn knuffelkeitjes waardevol. De reden dat knuffelkeitjes zo populair zijn is omdat je hiermee de as kunt verdelen over verschillende personen. Op deze manier kan iedereen haar verloren dierbare herdenken en kan de as zich op meerdere plekken bevinden.

Urnen

Op zoek naar een urn? Herdenkingswinkel heeft een uitgebreid assortiment urnen, dat bestaat uit verschillende vormen en materialen. Bij Herdenkingswinkel vindt u een urn in verschillende maten voor zowel binnen als buiten. Daarnaast vindt u bij Herdenkingswinkel veel andere producten om een dierbare te herinneren.

Urn voor buiten

Wilt u een urn buiten plaatsen? Daarvoor zijn ze niet allemaal geschikt. Knuffelkeitjes zijn echter wel allemaal geschikt om buiten te plaatsen. U kunt daar ook op filteren aan de linkerzijde van de webshop.

Hoeveelheid as

Er zijn urnen in veel verschillende maten en met een verschillende inhoud. Wanneer u alle as van uw dierbare in één urn wilt bewaren heeft u er een nodig met een inhoud van ongeveer 3,5 liter. De inhoud van staat bij de urnen vermeld. Voor meer informatie over as klik hier.

Knuffelkeitjes beschikken over een kleine ruimte voor een symbolische hoeveelheid as (0.05 liter).